top of page

Keitä olemme?

 

 

Paldan Kodit Oy on lastensuojelupalveluita tuottava yritys Pohjois-Savossa. Paldan Kodit Oy tuottaa lastensuojelun sijaishuoltoa seitsenpaikkaisessa sijaishuoltoyksikössä Kuopion Kortejoella, sekä avopalveluita lasten, nuorten ja perheiden tarpeisiin.

Paldan kotien tärkein arvo ja työskentelymme tavoite on tuottaa laadukkaita lastensuojelun palveluita lasta ja perhettä kunnioittaen. Meille on tärkeää toimintamme läpinäkyvyys.

 

Meille Paldan Kodeilla on kunnia-asia kulkea lapsen ja perheen rinnalla, tukien perheitä erilaisten elämäntilanteiden vaiheissa.

 

kuva2.jpg
Keitä olemme
Naulalampi
kuva4.jpg

Naulalampi

Naulalammen sijaishuoltoyksikkö Naulis on seitsenpaikkainen perustason yksikkö. Yksikkömme tarjoaa kodinomaista sijaishuoltoa 8–18 vuotiaille lapsille, joka sijaitsee Kuopion Kortejoella 35 km päässä Kuopion keskustasta. Naulis on suuri omakotitalo, joka sijaitsee suurella tontilla metsän siimeksessä ja lammen rannalla. Yksikkö ja sen ympäristö tarjoavat lapsille virikkeellisen, kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön. 

Me koko Nauliksen henkilökunta tarjoamme lapsille kodinomaista arkea. Kodinomaisuus tarkoittaa meille rajoja ja rakkautta. Arkeemme kuuluu säännöllinen vuorokausirytmi, joka tarkoittaa meille sopivassa suhteessa lepoa, mielekästä aktiviteettia, laadukasta ja monipuolista ravitsemusta, sekä ulkoilua.

Työskentelymme tähtää kuntouttavaan arkeen ja kiintymyssuhteisiin, aitoon kuunteluun ja läsnäoloon. Työskentelymme on aina tavoitteellista ja tavoitteiden etenemistä seurataan tiiviissä yhteistyössä lapsen, perheen ja verkoston kanssa.

Pystymme vastaamaan lapsen psyykkisiin, neuropsykiatrisiin, sekä käytöksen ja koulunkäynnin haasteisiin. Panostamme yksikössämme moniammatilliseen tiimityöhön, tarjotaksemme lapsille laadukkaita sijaishuollon palveluita. Nauliksella lapsen kuntouttavaa arkea ovat tukemassa, omaohjaajat, psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja opettaja.

Avopalvelut

Paldan Kodit Oy tarjoaa nyt myös avopalveluita!

 

Laitoksemme palveluita täydentää perhetyö, nuoren jälkihuolto ja ammatillinen tukihenkilötoiminta. Tavoitteenamme on kehittää aktiivisesti avopalveluitamme palvelunostajien tarpeiden mukaiseksi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, suunnitellaan tarpeeseenne sopiva palvelukokonaisuus!

kuva13.jpg

Avopalvelumme

kuva22.jpg

OTA YHTEYTTÄ

Päivitämme sivujamme jatkuvasti. Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme. Toivomme, että yhteydenotot ohjataan ensisijaisesti johtaja Juuli Auviselle. 

Johtaja Juuli Auvinen
044 9737958

juuli.auvinen@paldankodit.fi

Vastaava ohjaaja Larisa Parviainen-Kytömaa
041 317 8340

larisa.parviainen-kytomaa@paldankodit.fi

Toimitusjohtaja Petri Paldan
044 9747452

petri.paldan@paldankodit.fi

Naulalammen yksikkö

041 317 4687

ohjaajat@paldankodit.fi

Savonkaarteentie 40

71130 Kortejoki

Avopalveluiden ohjaajat
041 3149490

Käsityökatu 18, 2krs

70100 Kuopio

Ota yhteyttä
bottom of page