top of page

Naulalampi

Naulalammen sijaishuoltoyksikkö Naulis on seitsenpaikkainen perustason yksikkö. Yksikkömme tarjoaa kodinomaista sijaishuoltoa 8–18 vuotiaille lapsille, joka sijaitsee Kuopion Kortejoella 35 km päässä Kuopion keskustasta. Naulis on suuri omakotitalo, joka sijaitsee suurella tontilla metsän siimeksessä ja lammen rannalla. Yksikkö ja sen ympäristö tarjoavat lapsille virikkeellisen, kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön. 

Me koko Nauliksen henkilökunta tarjoamme lapsille kodinomaista arkea. Kodinomaisuus tarkoittaa meille rajoja ja rakkautta. Arkeemme kuuluu säännöllinen vuorokausirytmi, joka tarkoittaa meille sopivassa suhteessa lepoa, mielekästä aktiviteettia, laadukasta ja monipuolista ravitsemusta, sekä ulkoilua.

Työskentelymme tähtää kuntouttavaan arkeen ja kiintymyssuhteisiin, aitoon kuunteluun ja läsnäoloon. Työskentelymme on aina tavoitteellista ja tavoitteiden etenemistä seurataan tiiviissä yhteistyössä lapsen, perheen ja verkoston kanssa.

Pystymme vastaamaan lapsen psyykkisiin, neuropsykiatrisiin, sekä käytöksen ja koulunkäynnin haasteisiin. Panostamme yksikössämme moniammatilliseen tiimityöhön, tarjotaksemme lapsille laadukkaita sijaishuollon palveluita. Nauliksella lapsen kuntouttavaa arkea ovat tukemassa omaohjaajat, psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatriset valmentajat.

OTA YHTEYTTÄ

Savonkaarteentie 40
71130 Kortejoki

Juuli Auvinen

Toimitusjohtaja ja toiminnan vastuuhenkilö
p. 044 9737958

juuli.auvinen@paldankodit.fi

Larisa Parviainen-Kytömaa

Vastaava ohjaaja
larisa.parviainen-kytomaa@paldankodit.fi
p. 041 317 8340

Naulalammen ohjaajat
ohjaajat@paldankodit.fi
p. 041 317 4687

bottom of page