top of page
Designer's Desk

Työelämä muuttuu, myllertää ja paineet työssä ovat kovat. Mistä tukea työhön ja siinä kehittymiseen?

Voisiko työnohjaus sopia sinulle tai työryhmällesi? Etsitkö työnohjaajaa?

Työnohjaus on palvelua, jonka avulla voidaan tutkia ja tarkastella omaa työtä. Tutkimisen ja tarkastelun alle kuuluu myös oman työroolin, työyhteisön ja koko organisaation havainnointi. Työnohjauksen tavoitteena on ottaa huomioon myös työhön liittyvät tunteet ja ajatukset. Näin työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden oman työn, toimintatapojen ja yhteistyön tutkimiseen ja kehittämiseen, yksin tai työryhmän kanssa. 

Työnohjauksessa organisaatioanalyyttinen näkökulma avaa mahdollisuuden, että jokainen pääsee arvioimaan ja näkemään omaa työtään ja sen merkitystä osana organisaation kokonaisuutta ja näin ollen löytämään myös parhaat tavat vastata omasta toiminnastaan.

Työnohjaus voi olla yksilötyönohjausta, ryhmätyönohjausta tai parityönohjausta.


Työnohjausta voidaan toteuttaa teidän toimintaympäristössänne tai työnohjaajan toimitilassa.


Työnohjausta voidaan järjestää myös etänä, teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

Työnohjausta tarjolla pääosin Pohjois-Savon ja Joensuun seudulla. Työnohjausta on mahdollisuus saada myös Helsingin alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voimme sopia veloituksettoman alkukartoitus tapaamisen.

 

Yksilötyönohjaus 135€/60min

Parityönohjaus 165€/60min

Ryhmätyönohjaus 265€/90min

(sis. alv)

Ensimmäiset neljä kertaa voidaan toteuttaa opiskelijahinnalla -50%

Juuli.jpg

Juuli Auvinen

PALDAN KODEILLA työskentelee RAUHAMOLLA työnohjaaja Juuli Auvinen. Juuli on tällä hetkellä työnohjaajakoulutuksen loppusuoralla Metanoia-instituutin koulutuksessa. Valmistumisen jälkeen hän tulee samaan suomen työnohjaajien liiton myöntämän nimityksen Työnohjaaja STOry. Koulutuksen jälkeen Juuli on myös Työnohjaaja OA eli organisaatioanalyyttisesti orientoitunut työnohjaaja. Juulilla on kolmentoista vuoden työkokemus sosiaali- ja terveysalan eri työtehtävistä ja toimintaympäristöistä. Viimeisimmät kahdeksan vuotta hän on toiminut sosiaalialan johtamistehtävissä. Työnohjaajana Juuli on lämminhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Lähellä Juulin sydäntä on johtamistyö ja sen eri näkökulmat. Juuli on myös kiinnostunut siitä, kuinka työnohjauksella voidaan tukea työssä jaksamista.

Juuli Auvinen
p 044 9737958
juuli.auvinen@paldankodit.fi

bottom of page